Collega aan het woord

‘Allround werk maakt het bijzonder!’

Karlos van Wingerden - Eerste bedrijfsauto-technicus/vrachtwagenmonteur

Wij zijn op zoek naar vrachtwagenmonteurs! Natuurlijk plaatsen we een vacature, geven we daar ruchtbaarheid aan en brengen we de vacature zoveel mogelijk onder de aandacht! Maar wat werkt er beter dan de ervaringen van een monteur bij Boerman Transport zelf?

Karlos van Wingerden is leidinggevend monteur in Hardinxveld-Giessendam. “Ik geef nu zo’n twee jaar leiding aan de garage. Als leermeester begeleid ik twee leerlingen en stuur ik een monteur aan.”

Werkend leren

Karlos: “Zelf ben ik ook via werkend leren bij Boerman Transport terecht gekomen. Op die manier ben ik in het vak van monteur gegroeid. Dat heb ik negen jaar gedaan. Na een korte onderbreking ben ik sinds 2019 terug, waarvan de laatste twee jaar als leidinggevend monteur. Ik ben echt opgegroeid bij Boerman Transport!”

Technisch telefoontjes

“De inkomende, technische telefoontjes zijn voor mij”, vertelt Karlos. “Dat betekent dat ik chauffeurs te woord sta die onderweg zijn en technische problemen hebben. Als het mogelijk is, plan ik een reparatie in onze werkplaats in. Wanneer het probleem acuut is, zorg ik dat er ter plekke een oplossing gevonden wordt. Via onze contacten, zorg ik dan dat het probleem op de betreffende plek, waar dan ook in Europa verholpen wordt. Ik ben dan ook 24/7 aanspreekbaar voor de chauffeurs!”

Verschillend

Karlos: “Het mooie van monteur of technicus bij Boerman Transport zijn, is dat het werk heel erg verschillend is! Geen dag is hetzelfde en alles is erop gericht dat de wagens zo kort mogelijk stilstaan. Ik probeer alle monteurs alles te laten doen en mijn doel is dat aan het einde van de week al het materiaal weer rolt. Dat betekent dat ik de monteurs heel allround inzet. Afhankelijk van de ervaring laat ik ze los in hun werk: dat stimuleert een motiveert.”

Enthousiaste, jonge groep

“Bij Boerman Transport is het goed geregeld: van het salaris tot de sfeer! In de garage werken we met een enthousiaste, jonge groep. We verrichten reparaties en voeren onderhoud uit aan alle voertuigen en kranen. Het werk moet goed gebeuren én er is ruimte voor een dolletje. In combinatie met de diversiteit van het werk, maakt dat het aantrekkelijk om monteur of technicus bij Boerman Transport te zijn!”

Weet je wat jouw droombaan is?

Plaats een open sollicitatie en samen vinden wij jouw perfecte baan!