Collega aan het woord

‘Van een bouwkeet tot een compleet ziekenhuis!’

Robert van Kaam - Uitvoerder en monteur

Wij zijn op zoek naar een Allround Monteur – Timmerman! Het risico bestaat dat de vacature-titel de lading niet helemaal dekt: eigenlijk zijn we op zoek naar een ‘handige Harry’! Daarom vertelt meewerkend uitvoerder en monteur Robert van Kaam in deze blog wat het inhoudt om in de buitendienst bij Plus Unit Service te werken.

“Wij plaatsen tijdelijke units, en bij dat werk komt meer kijken dan ‘standaard timmermanswerk’. Daarom zijn we op zoek naar mensen met twee rechterhanden, die graag willen leren.”

Graag willen

Robert: “Wat je niet kan, kunnen wij je leren. Als je maar wil! Dat is ons uitgangspunt, want het werk wat wij doen is zo divers en veelzijdig dat we onmogelijk van een sollicitant kunnen verwachten dat hij op voorhand alle facetten beheerst!” De tijdelijke units die Plus Unit Service plaatst variëren van bouwketen en kantoorunits tot bijvoorbeeld woonruimtes bij verzorgingshuizen. Robert: “Wij stellen de hoogte en zorgen voor nivellering. Met behulp van een kraan plaatsen we de units én zorgen aan de binnenkant voor de afwerking!”

Variëren

”Dat betekent”, vervolgt Robert, “dat we kozijnen plaatsen, elektra aanleggen en deuren afhangen. Om maar een paar voorbeelden te noemen. Ook loodgieters- of installatiewerk nemen we voor onze rekening.” Dat werk wordt afhankelijk van de omvang in tweetallen of meer uitgevoerd. Robert: “Ik koppel een ervaren collega aan een nieuwere medewerker. Mijn streven is in de planning om te variëren, maar dat is afhankelijk van de locatie van de plaatsing.”

Locatie

Robert: “Wij werken altijd op locatie. Meestal zijn we een paar weken met een klus bezig: als dat op meer dan een uur reistijd van je woonplaats is, slaap je in een hotel. We werken dan van maandag tot en met donderdag van 7 uur tot 19.00 uur. Op vrijdag stoppen we om 12 uur, zodat je na een week van huis zijn ook nog wat overuren hebt verdiend!” Robert vervolgt: “Zelf kom ik één dag per week op kantoor in Hardinxveld-Giessendam, maar als monteur reis je eigenlijk altijd met je bus direct naar je werklocatie.”

Hecht en gezellig team

“We zijn een klein en heel hecht team. Als collega’s gaan we voor elkaar door het vuur, ongeacht hoe lang we al samenwerken! We zijn ook een gezellig team en de arbeidsvoorwaarden zijn prima voor elkaar. En daarbij heb je veel vrijheid als ‘handige Harry’ bij Plus Unit Service!”

Weet je wat jouw droombaan is?

Plaats een open sollicitatie en samen vinden wij jouw perfecte baan!