VACATURE

Industrieel verhuizer

Delft

HR Afdeling Boerman Groep Kom werken bij Boerman
Vragen? Stel ze gerust
06 - 15 10 75 44

Wat ga je doen?

Bij Zwatra Industriële Verhuizingen ben je verantwoordelijk voor de veilige aankomst van goederen bij de opdrachtgever. Je rijdt met collega’s met grote bakbeesten vol professionele industriële lading van A naar B. En soms klim je ergens bovenop (veilig gezekerd uiteraard). Dan heb jij geen hoogtevrees. Als iets niet klopt, trek je aan de juiste bel. Best een verantwoordelijkheid. Maar jij houdt daarvan. Je gaat ervoor, ook als je een paar dagen op locatie moet verblijven. Je wilt je verder ontwikkelen. Dat kan bij ons.

Jij houdt van een goeie uitdaging. Het lijkt niet te passen en toch moet het: daar hou je van! Je kijkt meteen hoe je kan helpen. Handen uit de mouwen en gáan. Want dat doe je graag. Mensen uit de brand helpen. 
Je houdt van auto’s, motoren, alle vervoer eigenlijk. Transport fascineert je. Je hebt technisch inzicht  en hebt snel door hoe dingen in elkaar zitten. Je bent een sociaal mens en goed contact met je collega’s vind je belangrijk.

Als jij die oplossingsgerichte, sociale man of vrouw bent met ambitie, dan kan je je ei kwijt bij Zwatra Industriële Verhuizingen in Delft, onderdeel van de Boerman Groep. Want dat zijn wij. Je kan bij ons je hart ophalen. We doen de gehele coördinatie en uitvoering van industriële verhuizingen. We regelen het transport, de démontage en montage, installatie en opslag van machines, transformatoren, elektrische kasten en soortgelijke goederen. 

Wat vragen wij

 • Je hebt technisch en ruimtelijk inzicht en beschikt over algemene product- en materiaalkennis.
 • Je hebt affiniteit met transport en logistiek.
 • Je bent sociaal, ambitieus, je leert snel.
 • Je bent flexibel in je tijd en hebt geen hoogtevrees.
 • Je hebt in bezit van een technische of gelijkwaardig diploma en een rijbewijs-B.
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed.
 • Je hebt het diploma Veiligheid voor Leidinggevenden (VOL-VCA) of bent bereid dit te halen.

Wat bieden wij

 • Bewegingsvrijheid: letterlijk en figuurlijk. Je kunt je stempel drukken op een organisatie die volop in ontwikkeling is. Jouw inbreng is welkom!
 • Ambitie: de Boerman Groep wil groeien en haar vooraanstaande positie in de markt verder uitbouwen. Daar investeren we ook in. Er ligt een ambitieus plan voor de komende jaren.
 • Cultuur: De sfeer is informeel. Discussies gaan we niet uit de weg, maar altijd met respect voor elkaar. Je staat nooit alleen, we doen het samen!
 • Arbeidsvoorwaarden: zeer marktconform.
 • Zelforganisatie: eigen verantwoordelijkheid en initiatief wordt zeer gewaardeerd binnen de Boerman Groep.

Zwatra Industriële verhuizingen

Onze businessunit voor de coördinatie en uitvoering van industriële verhuizingen is gevestigd in Delft. De kernwaarden zijn transport, dé- en montage, installatie en opslag van machines, transformatoren, elektrische kasten en vergelijkbare goederen

De VCA-gecertificeerde medewerkers hebben de beschikking over een groot aantal moderne hulpmiddelen, Daardoor zijn zij in staat hun werkzaamheden veilig en arbeidsvriendelijk uit te voeren. Voor transport maken wij voornamelijk gebruik van de voertuigen van de andere businessunits.

De Boerman Groep wil een belangrijke bijdrage leveren aan de energietransitie, waarin wordt overgeschakeld van vervuilende, fossiele energie naar schone, groene energie.
Bij ‘Wonen in de Toekomst’ zijn onze businessunits betrokken bij bouwprojecten en semipermanente huisvesting, waar een omslag is gemaakt van traditioneel naar modulair bouwen.
Bij de energietransitie spelen wij direct een rol door asset-owners en haar onderaannemers concreet te ontzorgen met transport, logistiek (warehousing/handling) en het plaatsen en aansluiten van onder andere schakelkasten.
In het Europoort-Botlekgebied ligt de focus van de Boerman Groep op de petrochemie omdat daar een grote rol is weggelegd voor het behalen van de klimaatdoelen in 2050. Wij geloven daarom dat dit dé regio is waar het de komende jaren gaat gebeuren.

Is dit de baan waar jij van droomt?

Mail dan je CV en een korte motivatie naar

Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Business Unit Manager Paul Tims.