VACATURE

Uitvoerder Industriële Verhuizingen (40 uur)

Delft

HR Afdeling Boerman Groep Kom werken bij Boerman
Vragen? Stel ze gerust
06 - 15 10 75 44

Wat ga je doen?

Als uitvoerder industriële verhuizingen werk je in opdracht van de Business Unit Manager. Je zorgt voor het inschatten van de werkzaamheden, het benodigde materiaal, het aantal medewerkers en je schat in of een Taak Risico Analyse (TRA) nodig is. Daarnaast stel je werklijsten op en informeer je collega’s over de uit te voeren werkzaamheden en de regels en richtlijnen op locatie. 

Je bent zowel voor de klant als voor collega’s het aanspreekpunt op de werklocatie. Je zorgt voor orde op de werklocatie en dat werkbonnen op tijd worden afgetekend en worden ingeleverd. Verder neem je deel aan diverse vormen van overleg en ben je verantwoordelijk voor de veiligheid op de werklocatie. Hiervoor voer je werkplekinspecties uit en meld je eventuele VGM-incidenten bij je leidinggevende. Je werkt in een klein, dynamisch team op het kantoor in Delft.

Wat vragen wij

 • Je hebt technisch inzicht en een flexibele, stressbestendige werkhouding;
 • Je hebt een aantal jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je hebt affiniteit met transport en logistiek;
 • Je hebt een diploma Veiligheid voor leidinggevenden (VOL-VCA) of je bent bereid deze te halen;
 • Je bent in het bezit van een heftruck- en hoogwerker certificaat.

Wat bieden wij

 • Bewegingsvrijheid: letterlijk en figuurlijk. Je kunt je stempel drukken op een organisatie die volop in ontwikkeling is. Jouw inbreng is welkom!
 • Ambitie: de Boerman Groep wil groeien en haar vooraanstaande positie in de markt verder uitbouwen. Daar investeren we ook in. Er ligt een ambitieus plan voor de komende jaren.
 • Cultuur: De sfeer is informeel. Discussies gaan we niet uit de weg, maar altijd met respect voor elkaar. Je staat nooit alleen, we doen het samen!
 • Arbeidsvoorwaarden: zeer marktconform.
 • Zelforganisatie: eigen verantwoordelijkheid en initiatief wordt zeer gewaardeerd binnen de Boerman Groep.

Zwatra Industriële verhuizingen

Onze businessunit voor de coördinatie en uitvoering van industriële verhuizingen is gevestigd in Delft. De kernwaarden zijn transport, dé- en montage, installatie en opslag van machines, transformatoren, elektrische kasten en vergelijkbare goederen

De VCA-gecertificeerde medewerkers hebben de beschikking over een groot aantal moderne hulpmiddelen, Daardoor zijn zij in staat hun werkzaamheden veilig en arbeidsvriendelijk uit te voeren. Voor transport maken wij voornamelijk gebruik van de voertuigen van de andere businessunits.

Is dit de baan waar jij van droomt?

Mail dan je CV en een korte motivatie naar

Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Business Unit Manager Paul Tims.