HR Afdeling Boerman Groep Kom werken bij Boerman
Vragen? Stel ze gerust
06 - 15 10 75 44

Stage plaatsen

Leren doe je tijdens het stagelopen, de kennis en ervaring die je op school hebt geleerd komt nu van pas in de praktijk. Voor verschillende functies binnen de werkplaats of op de vrachtwagen zijn wij opzoek naar stagiairs. Een leuke leerwerkplek waar jij je talenten kunt inzetten en de ervaringen van school kunt gebruiken. De kennis van school kun je delen met collega’s op de werkvloer. Er zijn verschillende mogelijkheden met een bol of bbl opleiding.

Binnen de Boerman Groep zijn we altijd opzoek naar stagiairs en leerlingen. Solliciteren? of heb je vragen over de vacatures, neem contact op met de HR afdeling via HR@boermangroep.nl of app/bel naar 06-15107544.

Waarom zou je voor een stageplaats bij de Boerman Groep kiezen?

Wil jij jezelf ontwikkelen in de wereld van transport en logistiek onder begeleiding van ervaren professionals? Bij de Boerman Groep bieden we stagiaires de kans om hands-on ervaring op te doen binnen verschillende business units, elk met hun eigen specialisme. Of je nu interesse hebt in een stage als chauffeur, garagemonteur, monteur in de semipermanente huisvesting of op kantoor, wij hebben diverse mogelijkheden voor jouw stage.

Bij ons staat de ontwikkeling van onze stagiaires centraal. We vinden het essentieel om jou goed op te leiden en te begeleiden gedurende jouw stageperiode. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en om te groeien binnen onze organisatie. Onze medewerkers spelen een centrale rol en staan altijd klaar om jou te ondersteunen.

Binnen de Boerman Groep is er ruimte voor jouw ideeën en initiatieven. We moedigen een proactieve houding aan en waarderen jouw inzet. Het is voor ons erg belangrijk dat jij op je plek bent bij de Boerman Groep. Ook bieden we je graag de juiste hulp aan bij het maken van schoolopdrachten en heb je vaak de mogelijkheid op een vervolgcarrière binnen ons bedrijf.

Kies voor een stage bij de Boerman Groep en bouw mee aan jouw toekomst in de wereld van transport en logistiek. Met ons team van enthousiaste professionals bieden we jou een leerzame stageperiode waarin jij kunt groeien en bloeien.

Een kijkje bij de Boerman Groep

Met zo een grote variatie aan logistieke specialismen, vertelt een video waarschijnlijk het beste verhaal. Bekijk hier ons dagelijkse werk!

Ervaringen van werknemers binnen de Boerman Groep

Adriaan Schouten

Adriaan is al meer dan dertig jaar chauffeur op een bulkwagen!

Karlos van Wingerden

Karlos van Wingerden is leiding-gevend monteur in Hardinxveld-Giessendam. 

Bas Looijs

Bas legt uit hoe veelzijdig het is als logistics engineer.

Robert van Kaam

Robert legt uit hoe werken op locatie er aan toe gaat.

Sollicitatie­procedure

In vijf stappen succesvol je stage beginnen binnen de Boerman Groep!

Stap 1

Je solliciteert! Binnen 3 werkdagen ontvang je een reactie van ons per mail of per telefoon.

Stap 2

Wij nodigen je uit per mail of per telefoon.

Stap 3

Tijdens een kennismakingsgesprek leren we elkaar beter kennen.

Stap 4

Is er een match?! Dan doen wij je graag een aanbod!

Stap 5

Je kan aan de slag met je nieuwe stage! Welkom!

Staat de stageplaats waarnaar jij op zoek bent er niet bij?

Stuur een open sollicitatie en wellicht kunnen we je deze toch bieden!